keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Ei mikään virkablogi

Kirjoitin tänne viimeksi vähän pönäkämpää tekstiä ja se jäi mieleeni kaihertamaan. Se ei oikein sopinut tänne, koska esittelin siinä konkreettista ideaa, joka koski Espoon kaupunginosien kehittämistä. Päätinkin luoda ihan oman Espoo-blogin, jonne kanavoin kaikenlaiset kunnallisia palveluita, kuntavaaleja ja Espoota koskevat ajatukseni. Ne olivat liian käytännönläheisiä tälle foorumille. 


Vuosien saatossa tämä blogini on kirjoitettu minulle itselleni ja niille kolmelle (mielikuvitus)kaverilleni, joilta en odota mitään kommentteja. Suorastaan säikähdin (noin viikon viiveellä) kun melkein mainostin kommenttiahdollisuutta myös tänne. Nämä ovat yksinpuheluitani, joihin en halua sotkea kunnallishallintoa enkä mitään muutakaan hallintoa ja pilkun siirtelyä. Jaoin persoonani  virkaosuuden Espoo-blogiini. Käsityöminäni huseeraa vanhaan tapaan Villa Kanelissa


Nyt on kesän hehkein vaihe meneillään enkä siksi ehdi kaikilta luomistöiltäni nyt kirjoittamaan tämän enempää. Sormustinkukat ovat juuri auenneet ja pioneiden nuput pyöristyvät lupaavasti. Mehiläisparvikin karkasi, mutta minkäs teet kun työläisistä osa ryhtyi taas kapinaan. Kahdessa mehiläispesässä olikin liikaa porukkaa ja kuuliaisin aines jäi minun palvelukseeni. Meneillään on ollut myös verhojen ompelua, kitkemistä, keittiöremontin pitkäntähtäimen suunnittelua, kahden pojan saattajana toimimista LOTR pikku-ukkojen peli- ja maalauskurssille, yhden Protu-leiriläisen leirikuulumisten odottelua ja sen mieluisan tiedon sulattelua, että sosiaalipsykologian johdantokurssini hyväksyttiin erinomaisin tiedoin. Nyt etsin kesälukemiseksi seuraavia kurssikirjoja. 


PS: Tässä nyt saattaa sittenkin olla kommenttimahdollisuuskin olemassa. Tein jotain säätöjä ja sieltä se taisi esiin pompsahtaa. Mutten suorastaan kehota kommentoimaan. Korkeintaan ystävällismieliset huomioidaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.