lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Raikas tuulahdus?


Olemme lähdössä tänään Mäntsälään mökille, vaikka kuume vaivaa. Lapset ovat olleet vuoron perään sairaina ja nyt oli siis minun vuoroni. Asiaa ei yhtään auttanut se, että kävin torstaina pitämässä spinning-tunnin. Olin siis tuuraajana ja kokemattomuuttani poljin aikamoisella apinanraivolla.

Torstai oli muutenkin aika kummallinen päivä. Se alkoi aamun puoluehallituksen kokouksessa, jossa olivat tunteet pinnassa. Ymmärrän kyllä monien surun ja pettymyksen, mutta syntipukkien ja sylkykuppien etsintä ei auta mitään.

Kotona lasten tekemät ystävänpäiväkortit saivat suupielet hetkellisesti ylöspäin, mutta orastava flunssa ja spinning-ohjaus veivät huomion. Myös siltä, että meillä oli hääpäivä. No sitä voi viettää myöhemminkin.

Onneksi on lasten hiihtoloma ja voi keskittyä pelkkään oleiluun ja ulkoiluun kunhan oma flunssa tästä hellittää.

**

SDP:lle tarjoillaan nyt puolueen ulkopuolelta kovasti raikasta tuulta. Ei siinä mitään, raikas on mukavampi kuin tunkkainen. Toivottavasti emme kuitenkaan haksahda sellaiseen raikkausoppiin, jossa kokemus ja viisaus tarkoittaa negatiivista ja pahaa ja kokemattomuus on jotain, hmmmm.... siis raikasta.

Mutta tunkkainen ei halua olla kukaan. Ratkaisu puolueessa on ovien ja ikkunoiden avaaminen ulos maailmaan ja sisään puolueeseen. Ja tämän suuntaisia esityksiä on myös tehty. Tämä on sitä oikeaa ja pysyvää raikkautta, eikä sitä, että suihkitaan Rexonaa hikiseen kainaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.